Woonkamer

woonkamer ideeenJe wilt weer eens wat anders of je bent net verhuist. De woonkamer moet veranderen maar hoe? Waar houd ik van? En hoe ga ik dat aanpakken? De woonkamer is een van de meest centrale plekken in het huis, de plek waar je waarschijnlijk ook de meeste tijd doorbrengt. Soms ben je toe aan iets nieuws, maar hoe kom je op nieuwe woonkamer ideeën? En waar begin je met het inrichten?

Mood board

Hoe kom je op goede woonkamer ideeën?  Een goede eerste stap is om een mood board te maken. Met een mood board probeer je door middel van het bladeren in tijdschriften en het uitscheuren van die foto’s en beelden die je mooi vindt woonkamer ideeën te krijgen. Een mood board geeft een goed overzicht van je persoonlijke smaak en laat je gelijk ideeën opdoen over hoe jij je woonkamer kunt en wil inrichten.

De ontdekkingstocht

Als je een idee hebt in welke stijl je je woonkamer wil inrichten, kun je opzoek gaan naar meubelen. Vele meubelzaken zijn inmiddels ook goed bereikbaar op het internet. Zo kun je zonder dat je er naartoe gaat toch een goed beeld krijgen van het aanbod. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Kleine veranderingen.

Soms wil je slechts een kleine verandering aanbrengen aan je woonkamer. Vaak kun je met kleine veranderingen aan je woonkamer een groot effect krijgen. Zodat je woonkamer weer up-to-date is en met de tijd meegaat. Ook hier kun je om ideeën op te doen beginnen door een mood board te maken. Daarnaast is het vaak zo dat kleuren en vormen die in de kledingindustrie in de mode zijn ook bij het interieur in de mode zijn. Kleine veranderingen zoals nieuwe kussens, kaarsen,  kandelaars of kleedjes kunnen je woonkamer al een hele nieuwe ‘vibe’ geven.

Reacties zijn afgesloten.